Patates braves
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
4 racions
Utensilis
Dos plats de fusta
Una paella fonda
Una aranya de filferro
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, fem la salsa per patates braves com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, pelem les patates i les tallem en quadrats regulars, i les fregim a foc moderat amb força oli d'oliva fins que estiguin toves. Tot seguit, fiquem el foc a potencia forta, fins que són ben daurades, les retirem i les repartim en els plats de fusta.
Tot seguit, espolsem una mica de sal, les cobrim amb la salsa per patates braves i una mica de julivert picolat i ja les podem servir a taula.
1h 10min
Notes
Farem tants plats de fusta com persones seguin a taula
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2167 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.