Patates braves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salsa per patates braves [Veure recepta]
  • Dos quilos de patates de mida mitjana
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Dos plats de fusta
Una paella fonda
Una aranya de filferro
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, fem la salsa per patates braves com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, pelem les patates i les tallem en quadrats regulars, i les fregim a foc moderat amb força oli d'oliva fins que estiguin toves. Tot seguit, fiquem el foc a potencia forta, fins que són ben daurades, les retirem i les repartim en els plats de fusta.
Tot seguit, espolsem una mica de sal, les cobrim amb la salsa per patates braves i una mica de julivert picolat i ja les podem servir a taula.

1h 10min

Notes

Farem tants plats de fusta com persones seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2267 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: