Morro de vedella a la gallega
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Galicia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un morro de vedella gran
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en gra
- Oli d'oliva
- Pebre vermell dolç
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Una fulla de llorer
- Sal Maldon
4 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Un bufador
dos plats de fusta
Un ganivet filetejador
Elaboració
Primerament, amb l'ajud del bufador socarrimem el morro per treure l'excés de pels que pugui tenir, i el fiquem en una cassola fonda amb: aigua, una branca d'api,la ceba, el llorer i un grapat de grans de pebre negre, i el deixem coure fins que veiem que és tendre i el reservem.
Quan el morro ja és fred, amb l'ajud d'un ganivet filetejador l'anem tallant a trossos molt finets i anem omplint el plat de fusta.
Seguidament, ho espolsem amb una mica de sal Maldon i pebre vermell dolç, ho reguem amb oli d'oliva, i ja ho tenim llest per servir a taula.
1h 30min
Notes
Prepararem tants plats de fusta com persones seguin a taula
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1939 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.