Llagostins arrebossats amb embolcall de pa de motle
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 24 llesques de pa de motlle
- 24 llagostins de mida gran
- 4 ous batuts
- Sal
- Oli d'oliva
- Pa ratllat
Utensilis
Una paella gran
Un corró per estirar pasta
Una safata de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, damunt del marbre de la cuina amb l'ajud del corró per estirar la pasta, el passem pel damunt de les llesques de pa de motlle i les deixem ben fines.
Seguidament pelem els llagostins, els emboliquem un a un amb una llesca de pa de motlle, els passem per l'ou batut, pa ratllat i els fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que són daurats.
Tot seguit, els anem ficant a la safata de porcellana blanca, i ja els tenim a punt per fer l'aperitiu.
40min
Etiquetes:
La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1510 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.