Llagostins arrebossats amb embolcall de pa de motle

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 llesques de pa de motlle
  • 24 llagostins de mida gran
  • 4 ous batuts
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pa ratllat

Utensilis

Una paella gran
Un corró per estirar pasta
Una safata de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, damunt del marbre de la cuina amb l'ajud del corró per estirar la pasta, el passem pel damunt de les llesques de pa de motlle i les deixem ben fines.
Seguidament pelem els llagostins, els emboliquem un a un amb una llesca de pa de motlle, els passem per l'ou batut, pa ratllat i els fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que són daurats.
Tot seguit, els anem ficant a la safata de porcellana blanca, i ja els tenim a punt per fer l'aperitiu.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1510 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: