Ametllats de coco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

15 racions

Elaboració

Escalfer el forn a temperatura mitjana (200º). Barrejar en una terrina el sucre, la sal i el coco ratllat; afegir la crema fresca de llet, barrejar tot.
Trencar els ous separant les clares i els rovells, batre les clares a punt de neu fort, incorporar-lo a la preparació anterior, barrejar amb compte amb una cullera de fusta.
Introduir la pasta en una mánega amb un filtre d'1 cm de diametro aproximadament.
Possar el full de paper sulfuritzat sobre la font del forn, disposant les porcions de pasta sobre el paper i deixant el suficient espai entre elles perqué no s'enganxin en augmentar la mida durant la cocció.
Quan estiguin cuits els ametllats separar del full de paper deixant-los reposar uns minuts sobre una font húmida.
Enganxa si es vol els ametllats de dos en dos i deixar-los refredar

12min

Notes

Per la preparació 30 minuts


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se