Creps de llet de coco amb farcit de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Creps:

Farcit:

Elaboració

Creps:

Barreja be, tots els ingredients, fins a obtenir una masa ben fina
Escalfa, lleugerament una mica d’oli de gira-sol en una paella.
Reparteix la massa que cobreixi finament el fondo de la paella, fregeix aproximadament 1 minut, dona la volta i cuina per l’altra canto.
Repeteix, fen creps fin acaba la massa.

Farcit:

Talla a tires ben fines, la col xinesa, les cebes tendres, la pastanaga, el gingebre, i el coriandre, barreja tot be i agrega, l’oli de cacahuet i la salsa de soja, un cop ben barrejat divideix en 8 porcions.
Posa els creps sobre la superfície de treball, esten a cada un, el farciment en el terç inferior, gira els extrems i enrotlla el crep.
Coloca els creps entrrollats en una cistella de vapor o bambu i cuina al vapor durant aproximadament uns 5 minuts
Es serveix amb una salsa de curri tailandès o una vinagreta de salsa de soja, oli de sèsam i salsa de Xile dolça, un plat molt gustos, preparat molt ràpid.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se