Amanida de fideus de vidre amb rap i pinya

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

Amanida:

4 racions

Elaboració

Salsa:

Barreja bé en un bol, el suc de llimona i tots els ingredients fins al pebre.
Reserva a part.

Amanida:

Renta la pinya i asseca amb paper absorbent de cuina.
Talla la pinya, longitudinalment a llesques, junt amb les fulles verdes, reserva 4 llesques a un costat, per adornar.
Amb la resta de llesques, elimina la closca i talla la polpa a quadrats.
Aboca l'aigua bullent sobre els fideus de vidre i deixa reposar uns 10 minuts i ja es poden treure de l'aigua.
En una paella, porta el brou a ebullició, agrega el peix i els pèsols, cobreix i deixa coure durant aproximadament uns 4 minuts, si els pèsols són frescos, serà necessari una mica més de temps de cocció, escorre bé i junt amb els daus de pinya afegeix a la salsa.
Deixa escorre els fideus de vidre i agrega a l'amanida, barreja tot bé i deixa reposar, tapat durant uns 10 minuts.
Serveix en plats fondos i adorna amb una llesca de pinya pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se