Salsa per espàrrecs blancs en conserva

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un colador fi
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament, agafem els espàrrecs, els tallem en trossos regulars i els posem en un pot gran de batedora.
Tot seguit hi afegim: un pessic de sal i pebre negre, un bon raig d'oli d'oliva i un raig de vinagre de poma.
Seguidament, passem la batedora elèctrica i ho passem amb l'ajuda d'un colador fi a un atuell amb tapa, on ho guardarem a la nevera fins que ens faci falta.

45min

Notes

Aquesta salsa també la podem fer servir per assaonar les amanides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se