Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega
Categoria:
Tipus de plat: Carpaccio
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Carbassó
- 8 Llagostins
- Alfàbrega
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Elaboració
Tallem el carbassó en talls finets, si podem amb l’ajuda d’una mandolina.
Anem col.locant els talls finets amb una safata de forn. Sobretot al damunt de paper de forn.
En una paella amb una mica d'oli i sal al fons, quan l'oli està calent, saltem els llagostins 1 minut per costat (màxim).
Els hi traiem la pell i el cap .
Els reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem la safata al forn amb els llagostins sobre els talls finets de carbassó, amb una mica d’alfàbrega.
Deixem coure uns 3 minuts
Comparteix aquesta recepta: