Amanida amb llagostins
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Per persona: 5 cues de llagostins pelades, 5 tomàquets cherry, 2 xampinyons, una branca d'àpid, 4 fulles d'enciam.
- Per la vinagreta: suc de 1/2 llimona, 2 cullerades de vinagre de mòdena, 100 ml. d'oli, sal.
Elaboració
Coure o saltejar les cues de llagostins pelades.Reservar. Netejar l'enciam (millor que sigui de fulla tova com el de roure o similar)Posar-lo al fons del plat.Tallar els tomàquets pel mig, filetejar els xampinyons (ben nets de terra),i tallar la branca d'àpid en trossos d'uns 3 cm. Posar-ho tot per damun del enciam. Afegir les cues de llagostins i regar-ho amb la vinagreta.
Vinagreta: En un bol posar tots els ingredients i batre enèrgicament amb una forquilla o estri de muntar clares.
Comparteix aquesta recepta: