Amanida amb llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Coure o saltejar les cues de llagostins pelades.Reservar. Netejar l'enciam (millor que sigui de fulla tova com el de roure o similar)Posar-lo al fons del plat.Tallar els tomàquets pel mig, filetejar els xampinyons (ben nets de terra),i tallar la branca d'àpid en trossos d'uns 3 cm. Posar-ho tot per damun del enciam. Afegir les cues de llagostins i regar-ho amb la vinagreta.
Vinagreta: En un bol posar tots els ingredients i batre enèrgicament amb una forquilla o estri de muntar clares.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se