Cigrons estofats amb llonganissa i ous picolats
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues llonganisses (botifarres crues)gruixudes
- Oli d'oliva
- Sofregit de tomàquets (el trobareu a les meves receptes)
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Una ceba picolada
- Julivert picolat
- Tres ous bullits
- Aigua
- 500 grams de cigrons cuits
- Un got de vi blanc
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba picolada i les botifarres talades a trossos regulars, i tot seguit afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim un cullerot de brou de pollastre casolà, i els cigrons cuits i deixem que cogui tot plegat a foc baix uns dotze minuts.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim durant deu minuts els tres ous, i un cop cuits, els refredem a raig d'aixeta, els pelem, els picolem i els afegim a la cassola.
Ja per acabar, corregim de sal. ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
Comparteix aquesta recepta: