Bacallà fregit amb tomàquet i ous picolats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola marinera metàl·lica gran
Uns estalvis
Una paella gran
Un cassó gran
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim durant deu minuts quatre ous, i quan són cuits, els refredem, els pelem, els picolem i els reservem.
Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els lloms de bacallà fins que estiguin ben fregits, i els reservem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A continuació, en una cassola marinera, posem a coure sis cullerots de sofregit de tomàquet, i quan arrenqui el bull, afegim els lloms de bacallà, i deixem que cogui uns dotze minuts a foc baix. Tot seguit, afegim els ous picolats, corregim de sal, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se