Pastís de poma
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 ous
- 8 cullerades soperes de sucre
- 5 cullerades soperes de farina
- Ratlladura de 1/2 llimona
- 3 pomes
- 1 taça de llet
- 1/2 taça d'oli
- 1 culleradeta de llevadura
- 3 fulles de gelatina neutra
- Cireres confitades per decorar (opcional)
Elaboració
Batre els rovells, 5 cullerades de sucre, la llimona, la llet i l'oli fins que estigui ben cremós. Afegir les clares a punt de neu, la llevadura i la farina. Quan estigui ben barrejat afegim dues pomes triturades i ho barregem tot. Es fica en una bandeja amb paper vegetal. Agafem l'altre poma, la laminem i la fiquem per sobre.
El forn ha d'estar a 180º i el temps dependrà de cada forn.
S'ha de deixar fins que estigui rosset.
Deixar refredar.
Desfer la gelatina i 3 cullerades de sucre e un caço. Quan estigui tebi tirar per sobre i si es vol posar cireres. Deixar refredar i desmotllar.
Comparteix aquesta recepta: