Pastís de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Batre els rovells, 5 cullerades de sucre, la llimona, la llet i l'oli fins que estigui ben cremós. Afegir les clares a punt de neu, la llevadura i la farina. Quan estigui ben barrejat afegim dues pomes triturades i ho barregem tot. Es fica en una bandeja amb paper vegetal. Agafem l'altre poma, la laminem i la fiquem per sobre.
El forn ha d'estar a 180º i el temps dependrà de cada forn.
S'ha de deixar fins que estigui rosset.
Deixar refredar.
Desfer la gelatina i 3 cullerades de sucre e un caço. Quan estigui tebi tirar per sobre i si es vol posar cireres. Deixar refredar i desmotllar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se