Parrillada de marisc i rap

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una planxa i una safata gran pe servir.

Elaboració

En una planxa, quan sigui ben calenta, hi ficarem el marisc i el rap, amb un raget d'oli d'oliva i un pessic de sal.
Deixarem que es cogui no massa temps, anant traient els musclos i cloïses així que es vagin obrint.
Quan ho tinguem quasi a punt, hi tirarem l'all i julivert
Ho servirem ben calent, amb les salses esmentades.

15min

Notes

Aquest plat es serveix molt calent.
S'hi pot afegir tota mena de marisc


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se