Bacallà a la mexicana
Ingredients
- 800 g de Bacallà dessalat
- 1 Ceba gran picada
- 6 Alls
- Tàperes
- Olives verdes sense os
- Julivert picat
- Oli d'oliva
- 1 Kg de Tomàquets madurs per a la salsa
- 400 g de Patates petites
- “Chiles” en vinagre
- 200 ml d'Aigua o brou de bacallà
- Pebrots escalivats vermells de conserva casolana
- Sal
- Pebre
Elaboració
Piquem la ceba i els alls.
Posem a coure les patates en aigua amb sal fins que estiguin tendres, un cop fetes i fredes, els traiem la pell i les deixem senceres.
Piquem el julivert ben fi.
Coem els tomàquets madurs. Els pelem i traiem les llavors.
Els posem a la batedora sense aigua amb un gra d'all per fer la salsa. La colem i reservem.
En una cassola, posem l'oli i la ceba.
Quan la ceba està a punt, hi afegim els alls picats, es deixa un moment i hi afegim la salsa i l'aigua o brou de bacallà, ho salpebrem i deixem que espesseixi.
Afegim el julivert i el bacallà esmicolat i ho barregem molt bé.
Afegim les olives, les tàperes i els pebrots a trossets, finalment les patates.
Rectifiquem de sal i ho tornem a barrejar. Ho deixem 5 minuts en el foc i ho decorem amb els “chiles”.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: