Cargols de punxes (canyailles)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Unes hores abans, cal que els posem en un bol amb aigua freda i força sal. D’aquesta manera ajudem al cargol a purgar-se de les impureses que pugui tenir.
En una olla, hi posem aigua sense sal, pebre negre en grà i llorer.
Ho portem a ebullició.
Quan l’aigua ja estigui a punt (bullint a foc fort), hi posem els cargols.
Mentre esperem que es facin, prepararem un bol amb aigua freda salada i glaçons de gel.
El temps de cocció, depèn de la mida però els petits solen necessitar 10 minuts i els més grans 20 minuts.
Un cop tenim els cargols bullits, els escorrem i els posem immediatament a l’aigua freda durant uns 10 minuts.
Cuinant-los d’aquesta manera assegurem el gust dels mol.luscs i el toc de sal just.
Els acompanyem amb romesco i maionesa.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se