Suflé de maduixots

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posar els maduixots en un colador i posar-los durant uns instants sota el raig d'aigua freda deixar que es vagin escorrent i seguidament llevar-los el pedúnculo.
Chafar els maduixots en un tamís de reixeta fina per tal d'aconseguir un puré homogeni.
Dissoldre el sucre en l'aigua a foc lent, deixar bullir durant uns minuts fins a obtenir un almívar espès.
Abocar al almívar el puré de maduixots i el kirsch, donar uns bulls.
Encendre el forn i graduar a temperatura mitjana, trenca els ous separant els rovells de les clares.
Afegir una mica de sal a les clares i batre a punt de neu fort.
Abocar amb molta cura el almívar sobre les clares d'ou. Untar un motlle amb mantega, abocar en èll la preparació i introduir per espai d'uns 30 minuts aproximadament al forn graduat a temperatura mitjana; servir immediatament abans que el suflé s'aixafi mitjana

40min

Notes

Temps de preparació 30 minuts


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se