Suflé de maduixots
Categoria:
Tipus de plat: Soufflé
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500.gs de maduixots
- 7 ous
- 3/4 de got d'aigua
- 300 gs de sucre
- Un pessic de sal
- 1 copeta de kirsch
- (per al motlle 10 gs de mantega)
Elaboració
Posar els maduixots en un colador i posar-los durant uns instants sota el raig d'aigua freda deixar que es vagin escorrent i seguidament llevar-los el pedúnculo.
Chafar els maduixots en un tamís de reixeta fina per tal d'aconseguir un puré homogeni.
Dissoldre el sucre en l'aigua a foc lent, deixar bullir durant uns minuts fins a obtenir un almívar espès.
Abocar al almívar el puré de maduixots i el kirsch, donar uns bulls.
Encendre el forn i graduar a temperatura mitjana, trenca els ous separant els rovells de les clares.
Afegir una mica de sal a les clares i batre a punt de neu fort.
Abocar amb molta cura el almívar sobre les clares d'ou. Untar un motlle amb mantega, abocar en èll la preparació i introduir per espai d'uns 30 minuts aproximadament al forn graduat a temperatura mitjana; servir immediatament abans que el suflé s'aixafi mitjana
Notes
Temps de preparació 30 minuts
Comparteix aquesta recepta: