Estrelletes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Elaboració

Barregeu-ho, tot amb la batedora, de manera que quedi una pasta fina, deixeu reposar 15 minuts.
Poseu l'oli a escalfar en una cassola no massa gran.
Poseu-hi el motlle en forma d'estrella a dins.
Quan el motlle estigui calent, suqueu-lo a la pasta, sense cobrir-lo del tot.
Seguidament el poseu a la cassola I quan es desprengui la pasta del motlle, l'enrossim per les dues bandes.
Empolseu les estrelletes amb sucre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se