Albergínies farcides amb "pisto", gratinades amb beixamel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata refractària gran
Uns estalvis
Dues espàtules metàl·liques planes

Elaboració

Primerament, fem la beixamel com explico a la meva i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el "pisto" com si féssim una samfaina, i un cop fet, el reservem.
Tot seguit, tallem les albergínies a lo llarg en llesques de mig dit de gruix, les salpebrem, les passem per farina, i les fregim en oli d'oliva fins que estiguin daurades i en fiquem quatre llesques en el fons de la safata refractària.
Seguidament, les omplim amb el "pisto", i tot seguit les tapem amb amb un altre llesca d'albergínia.
A continuació, les cobrim amb una capa de beixamel, les espolsem amb formatge ratllat, hi afegim unes nous de mantega pel damunt, i les gratinem en el forn a 180º, fins que veiem que el formatge ja és ben daurat, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa safata, amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

El "pisto", és com la nostra samfaina, però tallada a quadradets en comptes de tallada a juliana.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se