Potatge de botifarra negra, xoriço, patates, cigrons i col

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les patates, les netegem i les tallem a daus. Netegem la col i la tallem a trossos,
En una olla, hi posem aigua i sal. Quan bull, hi tirem les patates a daus i la col a trossos. Deixem coure uns 15 minuts.
Passat aquest temps, incorporem a l'olla amb les patates i la col, la botifarra negra i el xoriço tallat a rodanxes una mica gruixudes i finalment, els cigrons.
Ho deixem coure tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir amb un bon raig d'oli d'oliva.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se