Mató
Categoria:
Postres i dolços
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 litres de llet sencera (no desnatada)
- El suc de dues llimones
4 racions
Elaboració
Es posa la llet a una cassola a calen-tar al foc i quan estigui a punt de bullir (note que arribar a bullir) si bull s'aparte un moment; si tire el suc de les llimones i es va movent molt a poc a poc amb una cullera de fusta i la llet s'anirà quallant; quant estigui es deixe refredar del tot i llavors ja es podrà passar per un colador ben espès; es deixe fin que a tret tota l'aigua.
Quede molt bo sI es barregem amb una mica de mel.
SI es resisteix a quallar potser que i falti una mica mes de suc de llimona això dependrà de la mida de les llimones.
15min
Notes
En la foto el motlle es un colador xino
Etiquetes: Mató Mel Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
20999 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.