Calamars planxa amb tabulé

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al tabulé:

Per als calamars:

2 racions

Elaboració

Del tabulé:

Posem el brou de verdures a escalfar en un cassó amb un raig d'oli d'oliva, sal i pebre negre mòlt.
Quan arrenqui el bull, ho retirem del foc i hi afegim el cuscús. Ho deixem hidratant 5 minuts tapat amb un drap.
Quan estigui hidratat li afegim un cullerada d'oli d'oliva i remenem perquè no s'endureixi el cuscús i el gra quedi solt.
Tallem tota la verdura (cogombre, pebrots de colors i tomàquet) a daus.
Tallem la ruca i la menta a trossos petits.
Barregem tots els ingredients en un bol.
Amanim amb el suc de llimona, sal al gust, vinagre i oli d'oliva verge extra.

Dels calamars:

Posem una planxa a escalfar amb un rajolí d'oli. Quan la planxa està molt calenta, hi posem els calamars amb les seves potes.
Anem donant voltes als calamars constantment. Els deixem coure uns 8 minuts en total (el temps és relatiu, amb la vista ja veiem si estan preparats), cap al final hi posem una mica de sal.

Per emplatar:

En un plat posem 4 o 5 calamars per persona, al costat el tabulé i ho adornem amb una mica de julivert.
Ja es pot servir el plat.

30min

Notes

El tabulé és una amanida d'hortalisses i pasta pròpia del Magrib i de l'Orient Mitjà, originària de Síria o el Líban.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se