Hummus

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per decorar:

1 racions

Elaboració

Si utilitzes cigrons frescos, san de posar el dia anterior a remullar i posar en una olla amb l'aigua lleugerament escalfada (no amb aigua del tot freda) i deixar bullir a foc lent durant 90 minuts.
Quan siguin cuits, escorre i amb un processador d'aliments tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Afegeix l'all, la pasta de sèsam i una mica de sal.
Barreja bé i finalment, afegeix el suc de llimona i l'aigua.
Assaona amb sal, si és necessari.
Col·loca l'hummus en un bol de servir i adorna amb el julivert i l'oli d'oliva.
Serveix amb pa de pita.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se