Coca de pa amb salsitxa i col fermentada (xucrut)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela la ceba, i talla en tires primes.
Talla el pa de pagès a llesques fines de 4 a 5 mm, a continuació, cada llesca a meitats i reserva.
Bat els ous amb la mostassa, la llet i la nata.
Assaona bé amb sal, pebre i nou moscada i reserva.
Escalfa la mantega clarificada en una àmplia paella.
Fregeix el caragol de botifarra, aproximadament durant 2 minuts per cada costat.
Treure de la paella i reserva a un costat.
Afegeixi la ceba a la paella i sofregeix a foc lent, fins que estigui tova (uns 5 a 6 minuts).
Escampa pel damunt de la ceba el sucre, i deixa caramel·litzar lleugerament, barreja la col fermentada (xucrut) amb la ceba caramel·litzada i assaona amb sal pebre.
Preescalfa el forn a 180 graus (160 graus a convecció).
Col·loca les llesques de pa en capes de forma de ventall, sobre el motlle per al forn.
Distribueix la barreja de col fermentada (xucrut) a la part superior del pa.
Sobre la col fermentada col·loca la salsitxa reservada i ruixa tota la superfície amb el preparat d'ou.
Col·loca la coca de pa, a la part baixa del forn preescalfat a 180 graus
I cuina aproximadament uns 45 minuts.
Adorna la coca de pa, amb les herbes fresques i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se