Pastís de peix

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Motlle per a forn rectangular d'uns 20 cm

Elaboració

Engegueu el forn perquè es vagi escalfant, a uns 180º.
Desfeu el peix esquixant-lo, peleu i talleu la ceba ben petita i poseu les dues coses en una paella amb oli calent. Salpebreu. Sofregiu a foc mig. Quan estigui gairebé cuit (el peix es desfaci i la ceba transparent) poseu-hi les gambes i deixeu que es coguin.
Entretant bateu els ous, saleu-los i poseu-hi una mica de nou moscada ratllada. Afegiu-hi les llesques de pa fetes molletes i la llet, remeneu-ho bé que quedi tot ben incorporat i una sola massa.
Llavors aboqueu-hi el peix i torneu a remenar-ho tot bé.
Poseu-ho tot en un motlle allargat per al forn (tipus plum cake)i afegiu-hi anet per sobre, per decorar. Coeu-ho uns 20 minuts o fins que veieu que hagi quallat.
Es pot menjar tebi o fred. Podeu acompanyar-lo d'amanida i espàrrecs amb maionesa.

45min

Notes

Es pot variar el peix. De vegades al lluç hi he barrejat una mica de rap.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se