Tapenade de tomàquet

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Afegeix els tomàquets en un colador, escorre i ten cura de recollir l'oli.
Pica els tomàquets, les olives i les tàperes i reserva en un recipient.
Pica l'alfàbrega i afegeix també en el recipient.
Afegeix l'all i la ceba i barrejar bé.
Tritura els pinyons en un morter i junt amb "oli del tomàquet" barreja be en la massa.
Condimenta amb pebre i reserva en un got duna capacitat de de 250 ml.

Notes

Així, la tapenade es pot emmagatzemar de 1 a 2 setmanes a la nevera, a ser possible, omple el got, sense inclusions d'aire, aplana la superfície i cobreix amb oli d'oliva.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se