Sèpia amb fesols

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Bullim els fesols amb l' olla a pressió i els reservem, guardem els suc de bullir-los.
Trinxem els alls i els posem a la cassola amb l'oli 2 minuts, tot seguit afegim la ceba 2 minuts més, després afegim la tomaca, la sal, el llorer, la sèpia i el vi.
Quant ho tenim tot ben sofregit afegim els fesols, el suc de bullir-los i un pols de pebre vermell i ho deixem coure tot junt 15 minuts.

1h 30min

Notes

Servir- ho ben calent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se