Tarta soleil de porros

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar i sofregir els porros, quan estiguin transparents afegir bacon,i xampinyonssofregir una mica i afegir la nata, deixar refredar el farcit.
Estirar la massa, posar el farcit i damunt tapar amb l'altra massa, posar un got rodor en mig de la massa i a partir d'aqui tallar en triangles i girar el triangle per donarli la forma. Pintar amb ou perque quedi doradeta.
Enfornar a 200º uns 15-20 minuts.
Decorar amb una base de brots verds.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se