Pasta amb bledes i mato

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta, en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente.
Mentrestant, pela la ceba i pica finament.
Renta les bledes i separa la part verda de les tiges.
Retira, si és necessari, els fils de les tiges i talla a trossos petits i talla les fulles verdes en trossos grans.
Escalfa l'oli en una paella àmplia.
Salta les cebes fins que estiguin transparents.
Afegeix les tiges i fregeix durant uns minuts.
Ara agrega les fulles i fregeix breument.
Afegeix les panses, tapa la paella i cuina uns 8 minuts.
Rosteix els pinyons en una paella sense grassa, fins que tinguin un bonic color daurat.
Assaona el preparat de bledes amb la mel, la canyella, la nou moscada, la sal i el pebre, afegeix la pasta ben escorreguda i barreja bé junt amb els pinyons.
Serveix en els plats i escampa per sobre trossos de mató.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se