Pollastre amb cava
Ingredients
- 1 pollastre d`1 kg i 1/4.
- 25 g de foie-gras.
- 150 gr de xampiyons.
- 1/2 ampolla de cava sec o semisec.
- 75 gr de crema de llet.
- 25 gr de mantega.
- 20 gr de farina.
- 1 llimona
- Julibert.
Elaboració
El pollastre, net i tallat a quarters , es posa en una cassola amb poc oli, procurant que quasi no agafi color, s'hi posa sal i estreu o'li de coure'l, s'hi aboca el cava, es tapa i es deixa coure a poc a poc, fins que sigui tendre.
Es fa una salsa, tipus beixamel.....pero clara, amb la mantega, la farina i el suc de la cocciò del pollastre, osigui, el cava, i el de la cocciò dels xampiyons, que haureu bullit....
Un cop feta la salsa, s'hi barreja el foi gras i la crema de llet, es tira tota la salsa a la cassola on hi tenim el pollastre, i es deixa coure uns quants minuts, juntament amb els xampiyons.
Per a servir-lo ,es pos el pollastre en una plàtera, cobert amb la salsa i empolsat de julivert.
Comparteix aquesta recepta: