Pollastre amb cava

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

El pollastre, net i tallat a quarters , es posa en una cassola amb poc oli, procurant que quasi no agafi color, s'hi posa sal i estreu o'li de coure'l, s'hi aboca el cava, es tapa i es deixa coure a poc a poc, fins que sigui tendre.
Es fa una salsa, tipus beixamel.....pero clara, amb la mantega, la farina i el suc de la cocciò del pollastre, osigui, el cava, i el de la cocciò dels xampiyons, que haureu bullit....
Un cop feta la salsa, s'hi barreja el foi gras i la crema de llet, es tira tota la salsa a la cassola on hi tenim el pollastre, i es deixa coure uns quants minuts, juntament amb els xampiyons.
Per a servir-lo ,es pos el pollastre en una plàtera, cobert amb la salsa i empolsat de julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se