Ous amb gots al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Salta les cebes i els pèsols durant 2 minuts.
Retira del foc i agrega la menta i el oelek sambal, barreja bé.
Reparteix la barreja en els gots.
Trenca 2 ous i deixa'ls relliscar a cada got, sobre les verdures.
Salpebre al gust.
Col·loca els gots en el centre del forn preescalfat a 180 graus i cuina durant 15 minuts.
Serveix amb 6 llesques de pa torrat o 150 grams de pa de la teva elecció.
En comptes de gots, pots fer servir cassoletes de fang individuals.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se