Granissat de cafè amb nous caramel·litzades

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pel granissat:

Per als fruits secs caramel·litzats:

Elaboració

Pel granissat de Cafè:

Barreja el cafè amb el sucre i el Baileys.
Deixa refredar una mica.
Aboca la barreja en un recipient poc profund, mira que la barreja, tingui una altura de 2 centímetres com a màxim.
Reserva al congelador aproximadament unes 2 hores
Quan es formin els cristalls de gel, agita la barreja 3 o 4 vegades els cristalls de gel del recipient, a fi que es vagi forma'n el granissat.

Per als fruits secs caramel·litzats:

La recepta es va explicar, la setmana passada

Per servir:

Distribueix el granissat de cafè en els vasos refrigerats.
Cada un, amb una bola de gelat de vainilla, i adornats amb els fruits secs caramel·litzats pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se