Rotlle de carn picada amb espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es barregen les carns i es van afegint els ous d'un en un, pastant tot.
S'afegeix el brandy, el pernil picat, el pebre i el ½ sobre de sopa de xampinyons, i és barreja bé fins a formar una massa.
Aplana la massa i estén pel damunt els espinacs i la ceba
Es posa en un motlle o en paper d'alumini, fent un rotllo, ben premsat, es posa al forn a 180 graus durant una hora aproximadament, fins que estigui fet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se