Tomàquets farcits de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallarem en dues parts la tomaca, i la buidarem. Reservarem la polpa.
Farem a dauets petitons la ceba, la polpa dels tomàquets, i el pebrot vermell.
Triturarem la tonyina.
Ho posarem tot en un bol, i hi afegirem la sal, l'oli i el vinagre i ho barrejarem.
Posarem en un plat les dues parts de tomaca i les farcirem
Ho decorarem amb les fulles d'endívia pel voltant, amanides també amb oli, sal i vinagre.
Finalment, posarem per sobre del farcit una mica d'all i julivert picat, i ho deixarem a la nevera fins el moment de servir-ho.

30min

Notes

Aquest plat cal servir-lo molt fred


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se