Fulles de bleda farcides amb arròs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

2 racions

Elaboració

Remulla els bolets secs, durant 30 minuts, amb 50 ml d'aigua.
Renta les bledes.
Separa les tiges de les fulles i reserva per utilitzar en altres receptes.
Blanqueja cada fulla durant 1 minut en aigua bullent.
Retira amb una escumadora, i escorre sobre paper de cuina.
Reserva en un lloc calent.
Pela la ceba, pica finament i en una cassola amb mantega, fes-la sofregir a foc lent, agrega l'arròs i salta durant 2 minuts, tot remenant.
Afegeix els bolets remullats junt amb l'aigua de remull i porta a ebullició.
Remena constant ment i quan el líquid segui reduït, afegeix a poc a poc el brou fins que passats aproximadament 18 minuts, l'arròs estigui al dente.
Afegeix el formatge parmesà i assaona l'arròs amb sal.
Reparteix el risotto en les fulles de les bledes, plega els costats, i enrotlla les fulles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se