Cors de tomàquet
Ingredients
- Tomàquet
- Oli
- Julivert
- Gelatina
- Sal
- All i orenga (optatiu)
Elaboració
S'hidraten tres fulles de gelatina.
Es posen tots els altres ingredients al got de la thermomix, es trituren i es programen 3 minuts, a velocitat 1 i 100 graus.
S'afegeixen al got les fulles de gelatina escorregudes, i es barreja durant 30 segons a velocitat 3.
La barreja resultant es posa en motllos de gel, millor si tenen alguna forma divertida, jo els poso en forma de cor d'aquí el nom de la recepta.
Un cop reposat es posa a la nevera, millor si és més de 12 hores ja que es desmotlla més fàcilment.
Es serveixen en una plàtera amb un raig d'oli verge.
Notes
Són molt refrecants i equilibren un pica-pica dens. També van molt bé a l'estiu.
Queden perfectes amb anxoves o amb truita de patata
Comparteix aquesta recepta: