Recepta de fondue

Fondue per a 2 persones

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Formatge:

Vi blanc:

Ingredients:

4 racions

Elaboració

S'escalfa la paella a foc alt
Barrejem els tomàquets i el baco. En una paella apart preparem les rodanxes de pa de baguuette amb una mica d'oli d'oliva, sal i pebre fins que quedin ben torrades.
Tritura els formatges i posa hi la maizena o farina.
En una olla escalfa la mantega i afegeix-hi l'all, espera mitg minut i afegeis-hi el vi i posa-ho a fer xup xup a foc lent.
afegeix els formatges i remou be perque no quedin gromolls, aqui hi pots afegir el pebre i la nou moscada.
ara pots fer unes brotxetes amb el pa, sucat amb els tomaquets i bacó.
Servir en un recipient escalfat perque el formatge no s'endureixi.

40min

Notes

Per mantenir calent el formatge recomano utilitzar un petit fogó.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se