Truita amb albergínies

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les albergínies en tires.
Posa 2 cullerades d'oli en una paella (24 cm).
Sala l'albergínia, cobreix i cuina a foc alt, perquè perdi l'aigua de vegetació durant la cocció.
Després d'uns minuts afegeix un gran pessic de fulles d'orenga fresc i continua la cocció durant altres 5 minuts, sempre a foc viu i cobert.
Bat els ous amb el formatge parmesà, una mica de sal i pebre acabat de moldre.
Aboca els ous batuts i l'albergínia i mou amb una forquilla perquè es distribueixi de manera uniforme.
Cuina la truita, a foc mitjà, durant uns 10 minuts, girant després de 5 minuts, amb l'ajuda d'una coberta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se