Pastis d'estiu

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

No cal motllo.

Elaboració

Primera capa: pa sucat per sobre amb tomàquet fregit; sobre el tomàquet la escalivada picada molt petita.
Segona capa: pa sucat amb maionesa, i per sobre enciam, tomàquet i tonyina tallat molt petit.
Tercera capa: tomàquet fregit i maionesa, surimi, olives i enciam tot tallat molt petit i quarta capa tomàquet fregit, ous remenats i pinya.
A la nevera unes 12 hores amb un pes per sobre, poden ser dos briks.
Decorar amb maionesa, pebrot escalivat, olives, etc. etc. a gust del consumidor

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se