Espàrrecs silvestres escabetxats
Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200gr d'espàrrecs silvestres
- 150ml d'oli d'oliva verge extra
- 150ml de vinagre de vi blanc
- 4 alls
- 1 fulla de llorer
- uns grans de pebre negre
- sal
Elaboració
El primer que farem serà fer trossos els espàrrecs amb les mans fins que es rompin sense fer gaire força. La part d'avall que és més forta no l'emprarem.
Tot seguit posam una cassola de fang al foc amb oli d'oliva verge extra i hi posam els espàrrecs més gruixuts, la fulla de llorer, els alls pelats i els grans de pebre negre i sofregim durant uns 5 minuts.
A continuació afegim la resta dels espàrrecs i sofregim 5 minuts més. I ja només ens falta afegir un poc de sal i el vinagre, tapam la cassola i ho coem entre 15 i 20 minuts més.
Notes
Pot ser és més un acompanyament d'una carn o d'un peix, més que un plat principal i es pot fer amb espàrrecs de compra, encara que no serà el mateix.
Comparteix aquesta recepta: