Flam de pinya

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Feu un caramel amb el sucre i una cullerada de d'aigua i aboqueu-lo a la flamera.
Poseu en un bol la pinya, la llet condensada, els ous i la llet. Bateu-ho tot.
Aboqueu-ho en una flamera amb el caramel al fons i coeu-lo al forn al bany María a 150ºC uns 40 minuts.
Un cop fred poseu-lo a la nevera unes 4 hores.

10min

Notes

Podeu fer vasets individuals, llavors el temps de la cocció sera més curt.
El suc de la pinya ja us el podeu veure.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se