Arròs negre a la cassola amb butifarra negra

A les cases de pagès de l'interior a on tenien dificultat amb comprar peix i volien fer un arròs negre, la feien amb botifarra negra.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem 2 grans d’all tallat a lamines, a la cassola amb 2 cullerades de llar i 2 d’oli d’oliva calent, quant enrosseixin afegirem les carns, a talls petits, les fregirem, fins que estiguin ben daurades, tot seguit posem el vi, deixant que evapori l’alcohol, ho retirem escorrin be l’oli i ho reservem amb paper de cuina.
Posem les verdures a la mateixa cassola i amb el mateix oli, i farem un sofregit a foc baix fins que estigui ben confitat, ara esparracarem la botifarra negre i la picarem ben esmicolada barrejant-la amb el sofregit, remenant uns 5 minuts, fins que ens quedi una pasta homogènia.
Tot seguit hi tirem l’arròs durant 5minuts mes perquè agafi gust, hi tirem el brou que hem fet amb el porro, l’àpid i una ceba (o una pastilla de brou) que cobreixi i que bulli a foc ràpid durant 10 minuts, i afegim una picada d’all i julivert i deixem bullir 15 minuts mes a foc mig i ja la tenim.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se