Boles de carn picada, picants

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Assaona la carn picada amb el vinagre, el pebre vermell, el pebre de caiena, el xili, la sal i el pebre.
Forma boles d'una mida aproximada, d'una anou.
Col·loca les boles en una safata foradada i cuina al vapor a una temperatura de 100 graus durant 10 minuts.
Retira i col·loca les boles sobre una tovallola de paper absorbent de cuina.
Un cop seques, fregeix breument o fins que prenguin un bonic color daurat, en la mantega clarificada.
Serveix amb una bona amanida verda i una bagueta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se