Puding de fruits de mar

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Poseu a coure el peix al forn (tipo escalfat) amb 250 ml d'aigua, el vi i la ceba tallada a rodanxes, sal i el suc de llimona durant 10 a 12 minuts amb el forn ja calent.
En un cassó amb oli, fregiu-hi les gambes, retireu-les i en el mateix oli feu la salsa beixamel una mica espessa amb 50 g de farina, 60 g de mantega i el liquid sw l cocció del peix (370 a 400 ml), sal, pebre i afegiu-hi 3 o 4 ous poc batuts i el peix esmicolat(les gambes i els musclos es reserven per adornar.
Aboqueu la barreja en un motlle de cake o flamera, engrasada i amb paper al fons. Coure'l al bany María durant 1 hora aprox.
Quan estigui cuit, deixeu-lo refredar i desmotlleu-lo. Cobriu-lo amb la salsa maionesa i la resta de la salsa apart.
Adorneu-lo amb les gambes i els musclos i una mica d'enciam per els voltants.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se