Espaguetis en salsa de llimona, formatge feta i pinyons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola, posa molta aigua a bullir.
Barreja 1 culleradeta de pela de llimona amb un poc d'oli d'oliva.
Barreja l'oli de llimona en l’aigua per cuinar la pasta, i cuina la pasta fins que estigui al dente.
Torre el pinyons en una paella sense greix, fins que prenguin un color daurat.
Separa en un plat i deixa refredar.
Desfés amb els dits el formatge feta
Renta l'alfàbrega i asseca.
Talla en dos meitats la llimona i esprémer el suc.
Escórrer la pasta en un tamís, i reserva 4 cullerades d'aigua de la cocció.
Torna la pasta a l'olla.
Afegeix l’oli restant, l’aigua bullint, el suc de llimona, la pela de llimona restant, el formatge feta, l’alfàbrega, 75 grams de formatge parmesà i barreja be amb la pasta.
Deixa reposa, perquè el formatge es fongui.
Condimenta amb sal i pebre, posa en els plats i serveix amb 25 grams de parmesà i pinyons pel damunt de la pasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se