Popets estofats amb cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida gran amb tapa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: el llorer, la ceba picolada, i els alls aixafats.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim quatre cullerots de fumet de peix i deixem que arrenqui a bullir.
Tot seguit, afegim els popets descongelats i ben rentats a raig d'aixeta, tapem la cassola i deixem que vagin coent-se a foc baix fins que veiem que ja són tendres, i seguidament afegim els cigrons, ho remenem amb l'espàtula de fusta, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se