Curri de carabassa a l'estil indi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per les verdures:

Curri:

4 racions

Elaboració

Per les verdures:

Deixa que l'oli s'escalfi en un wok.
Fregeix la ceba, l'all i el gingebre.
Afegeix la carabassa, l'albergínia i la sal, i cuina aproximadament uns 5 minuts.

Curri:

Bull el brou, la llet de coco i el suc de llima.
Afegeix les patates, els cigrons i el tomàquet, redueixi la calor.
Tapa i cuina a foc mitjà durant uns 20 minuts.
Treu la tapa, i cuina a foc lent durant aproximadament 20 minuts més, afegeix el curri indi, remena i assaona al gust.
Decora amb la menta pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se