Curri de carabassa a l'estil indi
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per les verdures:
- 2 cullerades d'oli de cacauet
- 2 cebes, picades
- 4 dents d'alls picats
- 1 cm de gingebre picat
- 500 grams de carabassa, tallada a cubs d'1 cm i 1/2
- 1 albergínia (uns 400 g), tallada a cubs d'1 cm 1/2
- 1 cullerada de sal.
Curri:
- 2 dl de brou de verdures
- 2 dl i ½ de llet de coco
- 1 cullerada de suc de llimona
- 400 grams de patates ceroses
- 1 llauna de cigrons (de 400 grams), esbandits i escorreguts
- 1 tomàquet, tallat a cubs
- 1 cullerada i ½ de curri indi
- Sal i pebre, segons sigui necessari
- Algunes fulles de menta.
Elaboració
Per les verdures:
Deixa que l'oli s'escalfi en un wok.
Fregeix la ceba, l'all i el gingebre.
Afegeix la carabassa, l'albergínia i la sal, i cuina aproximadament uns 5 minuts.
Curri:
Bull el brou, la llet de coco i el suc de llima.
Afegeix les patates, els cigrons i el tomàquet, redueixi la calor.
Tapa i cuina a foc mitjà durant uns 20 minuts.
Treu la tapa, i cuina a foc lent durant aproximadament 20 minuts més, afegeix el curri indi, remena i assaona al gust.
Decora amb la menta pel damunt.
Comparteix aquesta recepta: