Truites de riu escabetxades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Un atuell de plàstic fondo

Elaboració

Primerament, netegem les truites, i les fiquem en un atuell cobertes amb llet, per treure la viscositat que tenen.
Tot seguit, les rentem amb aigua freda, les salem per dintre i per fora, les enfarinem, i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin una mica daurades, i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli d'oliva, posem a fregir: els porros tallats a rodelles, les pastanagues tallades a rodelles, un grapat de grans de pebre negre, un brot de farigola, una branca de romaní, dues fulles de llorer, i sis alls amb pell aixafats.
Deixem que cogui tot plegat, i quan ja veiem que és cuit, afegim : dues cullerades de pebre vermell dolç, un got de vinagre blanc, i un got de vi blanc, i deixem que arrenqui el bull tot plegat, uns vint minuts.
Seguidament, afegim les truites, i a foc baix deixem que coguin uns dotze minuts més, i ja les podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se