Carxofes amb vinagreta de verdures i salmó marinat
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Salmó marinat (el trobareu a les meves receptes)
- 800 grams de carxofes congelades
- Vinagreta de verdures (la trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Un brot de julivert
- Aigua
- Una branca d'api
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata de porcellana rodona
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, una branca d'api i un brot de julivert, bullim les carxofes fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, fem el salmó marinat com explico a la meva recepta, i un cop marinat, en tallem un tros d'uns 800 grams, el tallem a tacs, i el reservem.
Tot seguit, fem la vinagreta de verdures com explico a la meva recepta i la reservem.
Ja per acabar la recepta, fiquem les carxofes a la safata de porcellana rodona, afegim els tacs de salmó marinat, i ho reguem tot ben regat amb la vinagreta de verdures, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: