Carxofes amb vinagreta de verdures i salmó marinat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una safata de porcellana rodona
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, una branca d'api i un brot de julivert, bullim les carxofes fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, fem el salmó marinat com explico a la meva recepta, i un cop marinat, en tallem un tros d'uns 800 grams, el tallem a tacs, i el reservem.
Tot seguit, fem la vinagreta de verdures com explico a la meva recepta i la reservem.
Ja per acabar la recepta, fiquem les carxofes a la safata de porcellana rodona, afegim els tacs de salmó marinat, i ho reguem tot ben regat amb la vinagreta de verdures, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se