Amanida tèbia de patates, ous de reig i botifarra culana negra
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit patates de mida mitjana
- Aigua
- Sal
- Dotze ous de reig de mida gran
- Una botifarra culana negra
- Oli d'oliva
- Tres alls laminats
- Mel
- Vinagre de poma
- Porradell picolat
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Un wok
Una safata de porcellana rectangular
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim les patates amb pell fins que són cuites i les reservem.
Seguidament, en un wok amb un bon raig d'oli d'oliva, fregim els ous de reig laminats una mica gruixuts, amb els alls laminats i la botifarra tallada en rodelles de mig dit de gruix.
A continuació, afegim les patates pelades i tallades a trossos regulars, i amb el mànec del wok, donem unes voltes i tot seguit ho posem a la safata de porcellana.
Seguidament, en el mateix wok amb l'oli que ha quedat de fregir els bolets i la botifarra, afegim una mica més d'oli, dues cullerades de mel, un bon raig de vinagre de poma, i quan tot plegat és calent, ho remenem amb el batedor de varetes i ho escampem per damunt l'amanida, ho espolsem amb el porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1779 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.