Potatge de cigrons estofats amb espinacs i bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl·lica
Uns estalvis
Cinc plats fondos
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, fiquem en el foc la cassola fonda amb el brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull.
Un cop ja arrenqui a bullir, afegim: els espinacs ben nets, els cigrons i el bacallà dessalat i esmicolat.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són mig rossos, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, ho remenem i ho afegim a la cassola juntament amb el potatge.
Quan tots els elements del potatge ja són cuits i al punt de sal, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola i amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se